Gazi Mustafa Kemal Anaokulu

Vizyon: geleceğin becerileriyle donanmış,bilime sevdalı kültüre meraklı çevresine duyarlı bireyler yetiştirebilmek.

Misyon: Çocukların gelişimlerine bireysel farklılıklarına uygun olarak fırsat eşitliğini ön plana çıkaran özgüveni yüksek bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 07:30-17:40
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: isteyen sınıflar branş öğretmenlerinden ingilizce dersi alabiliyor.
Servis Bilgisi: İHTİYAÇ HALİNDE OKULUN SERVİS HİZMETİNDEN YARARLANILABİLİR.
Sportif Etkinlikler: MEVSİM GÖZETMEKSİZİN OKUL BAHÇESİ KULLANILARAK ÖĞRENCİLERİN BEDENSEL GELİŞİMİNİ DESTEKLEYEN KÜLTÜR FİZİK HAREKETLERİ YAPTIRILIYOR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sahinbeygmkanaokulu.meb.k12.tr

Adres - KAVAKLIK MAH. AHMET APAYDIN CAD. GAZİ MUSTAFA KEMAL İLK BLOK NO 48 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Kavaklık Mah.

Ulaşım Otobüs-Tramvay-Dolmuş

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 0 km